TROTS OP JULLIE!!!

31 mei 2017 | door juf Zamira - 8

Lieve kinderen van groep 8, wat ben ik toch ongelooflijk trots op jullie en blij met jullie!


Eindcito
Jullie hebben heel hard gewerkt en jullie best gedaan om zoveel mogelijk bij te leren de afgelopen maanden! Ik ben heel blij dat dat bij de meesten van jullie ook zo goed is te zien bij de eindscore van CITO! Jullie hebben het echt verdiend en ik ben heel erg trots op jullie! :-)

Wij zijn een groep!
Wat is het toch mooi hoeveel jullie aan het leren zijn op sociaal gebied: hoe je met elkaar omgaat. Ik zie jullie groeien in respect naar elkaar, naar elkaar luisteren, er voor elkaar zijn, attent zijn en je inleven in een ander, andere kinderen helpen om vriendelijk met een klasgenoot om te gaan, denken aan groepsbelang i.p.v. je eigenbelang en nog veel meer! Ik neem regelmatig even een momentje om naar jullie te kijken en gewoon te genieten van hoeveel jullie gegroeid zijn en hoe leuk jullie zijn!

Musical
En ja! We zijn begonnen met het oefenen van de musical! Wat een zang-, dans- en acteertalent hebben jullie zeg! En wat nemen jullie veel verantwoordelijkheid om er zelf voor te zorgen dat de musical een mooi optreden wordt! Ik ben heel trots op jullie! :-)

Rechtbank
Vandaag waren we in het gerechtsgebouw aan de Parnassusweg om een heel indrukwekkende rechtszitting mee te maken. Ik ben onder de indruk van jullie harten van vergeving en genade aan de verdachte en dat jullie echt kijken naar het hart en niet alleen naar de daden. Ik hoop dat jullie deze mooie manier van kijken naar mensen in jullie harten houden!

Zoveel mooie dingen om als juf trots op te zijn! Ik ben echt heel blij en dankbaar voor jullie en voel me gezegend dat jullie bij mij in de klas zitten!
Nog een paar mooie weken samen en dan moeten we jammer genoeg afscheid nemen, maar ik heb er veel vertrouwen in dat jullie een mooie toekomst te wachten staat! Ga zo door!

Groetjes van juf Zamira

Reageer op dit bericht