April!

05 april 2017 | door juf Janine - 7

Het wordt een feestelijk maand! Op donderdag 13 april hebben wij onze Celebration!!!

We hebben al enorm veel geoefend voor ons optreden samen met groep 6. Natuurlijk hopen wij van harte dat u ook aanwezig zult zijn. De kinderen blijven deze dag tot 12:00 u op school en gaan dan naar huis. Vervolgens zien wij ze samen met u om 15:00 u bij de Celebration (verdere info: zie flyer). Elk kind mag wat hapjes meenemen, zodat we na de Celebration gezellig met elkaar kunnen eten. Het wordt een fantastisch feest! We vieren dat Jezus de dood heeft overwonnen en nu voor altijd leeft!

Op donderdag 6 april zullen wij een bezoek brengen aan de Openbare Bibliotheek in Reigersbos. Zoals u waarschijnlijk wel weet is lezen en het plezier beleven aan lezen enorm van belang voor de ontwikkeling van uw kind. Daarom gaan wij de bibliotheek bezoeken en nemen de kinderen regelmatig een bieb-boek mee naar school.

Meester Bertus
Hoera!!! Meester Bertus heeft zijn diploma gehaald en is nu een 'echte' meester. Vanaf maandag 10 april zal hij op de maandagen lesgeven in groep 7. Juf Janine gaat dan weer werken van di. t/m. vr.  Op dinsdag zal meester Bertus veel groepjes extra begeleiden met hun werk. Dat is heel erg fijn!!!

Muiswerk
Op de rapportgesprekken heb ik met u het belang van het maken van huiswerk besproken. Elke vrijdag controleer ik of uw kind 4x30 = 120 minuten op Muiswerk heeft gewerkt. Het is fijn als u thuis meehelpt door te controleren of uw kind het huiswerk daadwerkelijk maakt. Alvast bedankt!

Dit was het voor nu!
Ik wens u allen een hele fijne lente-maand!

Vriendelijke groeten,

juf Janine


Reageer op dit bericht