Kidsflits oktober

03 oktober 2016 | door de directie - 4
Kidsflits oktober

..

 Beste ouders/verzorgers,

De eerste weken zitten erop!
De kinderen hebben kennisgemaakt met de nieuwe methodes van groep 4 en raken er al steeds meer aan gewend. Ook zijn de kinderen van de verschillende groepen steeds meer één groep aan het worden! Mooi om te zien hoe vriendschappen gesloten worden en dat kinderen thuis met elkaar spelen!

Samen op Aarde
In de eerste 9 weken van dit schooljaar verdiepen wij ons in ‘Mijn lijf’. Vorige week hebben we bijvoorbeeld gekeken welke route een boterham in ons lichaam aflegt, we ontdekten dat je geluid zowel kunt horen als voelen en we hebben besproken dat je het beste kunt hoesten in de holte van je arm, zodat ‘bacteriën’ niet verspreiden. Interessant allemaal!

Muiswerk
Uw zoon/dochter heeft vorige week een brief mee gekregen over het huiswerk. Kort gezegd houdt dit in dat uw kind per week 60 minuten huiswerk moet maken. Het is de bedoeling dat ze per week van alle vakken oefeningen maken. Het maakt niet uit of uw kind de ene week wat meer rekent en de andere keer wat meer woordenschat of spelling doet.
Wilt u uw kind stimuleren en bemoedigen bij het maken van het huiswerk?
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, kom gerust langs!

Voortgangsgesprekken
4 en 6 oktober: Voortgangsgesprekken
Als u hiervoor bent uitgenodigd, heeft uw kind vorige week een brief meegekregen. De namenlijst hangt ook naast de deur van het lokaal.

Waterfestijn
Afgelopen maand hebben de kinderen (en de juffen! :D) genoten van het waterfestijn! In het foto-album ziet u een aantal foto's van dit feest!

Met vriendelijke groet,
Juf Christine en juf Monique


Reageer op dit bericht