Het is Herfst!!

01 november 2016 | door de directie - 1 A

Vakantie

De vakantie is voorbij, we zijn heerlijk uitgerust en wat is het fijn om alle kinderen weer te zien. We hebben ze gemist.
Vlak voor de vakantie zijn er een paar nieuwe kinderen in de groep gekomen. Luka, Mayson en Jayvon welkom in groep 1-2 a, wij hopen dat jullie snel je plekje in de groep vinden.

Thema

We gaan aan de slag met een nieuw thema 'de Herfst'. Hier gaan we veel over leren zoals, wat gebeurt er met de bomen in de herfst, wat is herfstweer, wat zijn de namen van de verschillende herfstvruchten. Ook gaan we met deze vruchten tellen, meten en knutselen.

Herfstwandeling

Donderdag 10 november hebben wij een herfstwandeling waarbij we met de kinderen gaan kijken naar de natuur en daarbij op zoek gaan naar herfstvruchten en bladeren.

Letterboom

Tijdens dit thema hangt de letter h in de letterboom. De kinderen mogen voorwerpen meenemen die beginnen met de letter h. U kunt samen met uw kind opzoek gaan naar voorwerpen die beginnen met de letter h. Het zal leuk zijn als er veel voorwerpen in de boom komen te hangen?

Liedjes

Tijdens dit thema zullen er ook veel liedjes gaan zingen zoals: Herfst, herfst wat heb je te koop, honderdduizend blaadjes, Klets kledder nat en nog meer!

De juffen hebben er zin in!
Lieve groetjes,
Juf Lianne en juf Conny

Reageer op dit bericht